woensdag 13 november 2013

Oproep om mee te doen aan enquête betreffende regelgeving medicijnen

Deze oproep heb ik net ontvangen en wordt in Europa verspreid onder patiënten verenigingen met de vraag om mee te doen. Dit onderzoek loopt tot ongeveer de helft van december. 

--------------------------------------------------------          Het perspectief van de patiënt betreffende de medicijn regelgeving. Hoe zouden we de risico’s en voordelen moeten afwegen? En wie zou dit moeten doen?

Laat uw stem horen!


Als onderdeel van een Europese onderzoek, willen de Genetic Alliance UK en onderzoekers van de Universiteit van South Wales begrijpen hoe patiënten aankijken tegen de risico’s en voordelen die het gebruik van medicijnen met zich meebrengen.

Als u 18 jaar of ouder bent, zelf patiënt bent of zorgdraagt voor een andere patiënt, dan kunt u ons helpen door deze korte online enquête in te vullen.

Deze enquête bevat vragen over uw ervaringen met het gebruik van medicijnen, hoe u denkt over de risico’s en voordelen van medicijngebruik en uw inzicht in de regelgeving omtrent medicijnen.

Om deel te nemen aan de enquête in het Nederlands klik hier: https://www.survey.glam.ac.uk/dutchsurvey.

Uw individuele antwoorden zullen anoniem en vertrouwelijk worden behandeld (wij vragen u niet naar uw naam). Wij zullen een overzicht van de enquête resultaten delen met patiëntenorganisaties en relevante beleidsmakers en regelgevende partijen.

Voor meer informatie over het onderzoek, of als u de enquête in een ander format wilt invullen kunt u contact opnemen met uw lokale patiëntenorganisatie of een van de onderzoekers van de Universiteit van South Wales in de UK (in het Engels) via amy.simpson@southwales.ac.uk.


Hartelijk bedankt voor uw medewerking aan dit onderzoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten